Pilgrimsresa till Assisi


Pilgrimsresa till Assisi

– i den helige Franciskus fotspår


Vad är det som gör Franciskus så intressant för oss idag?


Vår tid hungrar efter andlighet och många människor över hela världen fascineras av Franciskus. I hans andlighet möter vi den längtan vi känner efter verklig glädje och ett rikt inre liv.


Hans sätt att svara på Guds röst gör honom till en aktuell vägledare också i vår tid. Han levde som han lärde, han var verklig, radikal, kärleksfull och brinnande. Han trotsar religiösa konventioner och han lär oss hopp.


På vår pilgrimsresa vandrar vi  runt i den helige Franciskus och den heliga Klaras fotspår och får ta del av berättelser från deras liv och hämta kraft och inspiration från deras undervisning. De visar på ett sätt att leva som passar lika bra nu som då.


Läs mer underfliken Aktuellt!Några röster från tidigare resor:


"Mitt allra kärleksfullaste tack till er båda, Berit och Maria för Assisidagarna! Och jag tänker också på alla sessioner jag fått av dig, Berit, med så stark kontakt och bekräftelse från guiderna - där Assisistunderna blivit mitt livs höjdpunkter!!!!

Åter i hemmaverkligheten är det mycket som fyller dagarna - men i mitt hjärta vilar glädjen och tacksamheten för alltid!

Till er alla, kära Assisivänner, stort tack för att jag fått en glimt av din storhet! Jag vet att vi har följts åt i jämnmod och kärlek i flera liv.
Ser fram emot nya möten!"

 I kärlek 
IngaLill


"Tack alla härliga Assisi-vänner! Jag är också djupt tacksam för allt vi fått lära genom Maria och Berit..Har fortfarande inte lyckats smälta allt som hände, energin finns fortfarande med. Försöker hålla den kvar så länge som möjligt.


Jag är fortfarande kvar till en viss del i Assisi, känns det som. Det kommer finnas i mitt tacksamma hjärta för alltid!💖 Må gott, kram

Allt gott till er alla!"

Mona


"Tacksam......... tillsammans förstärker vi Ljuset i världen :-)" Leila


"Hej Alla fina Assisi själar.

Vill bara tacka er alla i djupet av mitt hjärta för samvaron och allt det fina vi delade. Tack Berit för det du förmedlade och de fina meditationerna som tog oss ytterligare längre fram på vår väg. Tack Maria för allt ditt kunnande du så fint delade med dig av. Det är svårt att hålla kvar energin men de finns med mig, ser fram emot vår nästa träff ♥"