Kurser


Tjänster


Kurser och utbildningar


Mental träning

- tankens och bildens kraft


Utveckla dig själv på ett annorlunda och spännande sätt. Mental träning kan användas inom livets alla områden. Grunden för mental träning är avslappning. I ett avslappnat tillstånd kan du påverka dig själv. Den kan hjälpa dig att förbättra din självkänsla, öka din kreativitet, påverka dina prestationer och utveckla dina talanger och förmågor. Det går också att påverka hälsan med tankens kraft.


Genom att visualisera dig själv i olika situationer lär du dig använda alla dina sinnen. Kroppen och sinnet ställer in sig på att uppfylla det du föreställer dig. Du tränar på att bli medveten om dina tankar och lär dig att det du riktar uppmärksamheten mot växer. 


I utbildningen varvas praktiska övningar med teoretiska genomgångar och dialog. Vi använder olika kreativa verktyg som hjälper dig att förändra din självbild, ditt tankemönster och strukturera dina mål.Dansa Måla Sjung

- friskvård för kropp och själ


Vill du ha mer glädje och lekfullhet i ditt liv? Här på kursen släpper du alla prestationskrav och tillåter dig vara här och nu. Du öppnar dörren till ditt kreativa rum och släpper fram leken och skrattet.


Den materiella världen kan ge dig någon slags bekvämlighet men den kan inte göra dig lycklig på en djupare nivå. När du lyfter fram det som ligger fördolt i dig händer något magiskt.


Genom att dansa, måla och sjunga befriar du dig från begränsande tankar om dig själv och dina möjligheter i livet. På kursen får du nya perspektiv och upptäcker nya vägar vidare. Alla deltar efter egen förmåga och inga förkunskaper behövs.Börja gå din dröm

–utbildning i fem moduler 


Med samma innehålll finns en Vägledningsbok som kan användas separat.


Genom att stanna upp och medvetet lyssna till din inre röst kan du förändra din verklighet för att må bättre. Med hjälp av kreativa verktyg som målning, dans och inspiration från andra kulturer ger du dig ut på en spännande upptäcktsfärd mot ett lyckligare och mer meningsfullt liv.


Avslappning och mental träning i en trygg miljö bygger upp din självkänsla och du får kraften att utvecklas. Du har gåvor till världen! Vad håller dig tillbaka? Gå mot rädslan, hoppa dina hinder och börja gå din dröm! 


Vägledningsbok finns till kursen. Den kan även användas separat.


LivsKarta

Försiktigt gläntar du på dörren till din inre värld och skapar din egen LivsKarta. Den hjälper dig att upptäcka vem du är och vad du önskar dig i ditt liv.


Personlighet

Du går lite mer på djupet och tar fram de starka sidorna i din personlighet och dina utvecklingsområden. Du tittar också på dina preferenser och tar fram de som är viktigast för dig.


Kropp och själ

I ett historiskt perspektiv ser vi på den moderna människans förhållande till kropp och själ. Du uppgraderar dina ”gamla ineffektiva program” genom att frigöra kroppen och tanken från det som håller dig tillbaka.


Lycka 

”Meningen med livet är lycka”, menar Dalai Lama. Vad är lycka för dig och hur kan du uppnå lycka? Sagornas urgamla visdom, våra drömmar och ett kreativt spel visar oss vägar till utveckling och mognad.


Vision

Med hjälp av indianernas djupa visdom och ditt eget inre arbete tar du ut din väg vidare och förverkligar dina drömmar.