Mentorskap
KKiKK spelet

Mentorskap

– individuellt eller i grupp


Inom idrotten har man länge använt sig av mentorer för att prestera bättre och nå de mål man satt upp. Att få  är en mentor är som att få en personlig tränare i sitt  vardagsliv eller på sitt jobb. Mentorn hjälper dig att se och bryta gamla mönster och följer dig på din väg vidare. Att stödja företag och privatpersoner på vägen mot sina drömmar och  mål på ett kreativt, inspirerande och roligt  sätt  är min ledstjärna.


Jag  har under många år varit mentor åt människor i olika livs-situationer allt ifrån företagsledare  till de som har befunnit sig i ett aktivt missbruk.


Jag är certiferad KKIKK-spelsledare (www.kkikk.se) och Ibland använder jag mig av det kreativa spelet. Det är ett roligt och inspirerande spel som brukar ge tillfälle till reflektion,   lätta upp stämningen och leda till många glada skratt.


Spelet och spelarna gör att du kan få ett nytt perspektiv på en fråga eller ett problem du har. Det gör att du utvecklar din kreativitet och intuition och  upptäcker tidigare oandade lösningar för  att gå vidare. 


Då kan läsa mer om mentorskap i min Vägledningsbok: "Lev din dröm – konsten att finna sig själv och sin livsuppgift".