Aktuellt

Pilgrimsresa till Assisi

 i den helige Franciskus och heliga Klaras

fotspår


I den lilla staden Assisi i mellersta Italien föddes och verkade den helige Franciskus och den heliga Klara i början av 1200-talet. Staden är känd för sina fridfulla energier, sina vackra byggnader och gränder och milsvida utsikt över det böljande Umbriska landskapet. Hit vallfärdar varje år miljoner människor. 


På denna den femte pilgrimsresan kommer jag att dela med mig av den guidning som Franciskus och Klara gav mig varje dag när jag år 2007 blev kallad dit.  Båda kommer att finns med nära oss även den här gången och jag kommer att förmedla budskap från dem direkt till gruppen under våra meditationer i några av de kyrkor eller andra heliga platser som Assisi är så fullt av. De blir en unik resa med yttre guidning men också möjlighet till fördjupning och förfining av ditt energifält. 


Under våra pilgrimsresor till den heliga staden är det min erfarenhet att vi får uppleva mirakel, ändrar perspektiv och genomgår en djup transformation när vi öppnar upp och lyssnar på vad vårt hjärta verkligen vill berätta för oss.


Hör av dig med en intresseanmälan för mer info! 

Begränsat antal platser!


beritvonscheven@gmail.com, 070-313 07 97  

www.beritvonscheven.blogspot.com

Fotografering

Mitt stora intresse sedan jag var liten har varit fotografering. I vuxen ålder har jag gått många fotoutbildningar bl.a. på Biskops Arnös folkhögskola, Kyrkeruds folkhögskola,  Högskolan i Jönköping och jag har tagit en examen till proffesionell fotograf vid New York Institute of Photography.


Jag är i första hand porträttfotograf och kan ta  porträtt på dig, dina barn och familj eller din personal. Men jag fotar också gärna annat som foton till din hemsida eller ditt reklamblad eller foton som förgyller ditt hem, väntrum eller kontor.


Jag ser mig som en "soulphotographer" då jag försöker fånga det magiska i min bilder. 

Instant Transformation


Individuell konsultation

Vill du möta den du innerst inne är? Känner du att du inte lever din fulla potential för att något håller dig tillbaka? Kanske har du smärtor eller blockeringar i kroppen som hindrar dig att leva ditt liv fullt ut? Eller du kanske upprepar samma destruktiva mönster gång på gång.


Jag är Certifierad Instant Transformation Practitioner som bygger på applicerad kvantfysik. En transformation fungerar på fysiska, känslomässiga, mentala och själsliga tillstånd. Syftet med transformationer är att lösa upp begränsningar, ge nya insikter och visa på nya möjligheter


Jag arbetar med att finna grundorsaken till problemen och transformera dem. Därefter kan  du gå  vidare  med större klarhet och medvetenhet om vem du är och vad du vill med ditt liv. Jag möter dig där du är och förmedlar det som kommer till mig.


En röst från en klient:

Den hjälp jag fått av Berit genom transformering av mina grundläggande problem är enastående. Har tidigare blivit hjälpt att se mina problem i ett större sammanhang. Transformering går dock djupare. Den löser upp för gott de bakomliggande känslorna. Jag är så tacksam! EvaGruppsession

Stäm möte med dig själv! Kom och delta i en gruppsession där du med hjälp av det kraftfulla verktyget Instant Transformation och det kreativa KKiKK-spelet kan förändra vilket område du vill i ditt liv. Vi arbetar med olika teknologier och utgår bland annat från applicerad kvantfysik.


Alla deltagare får möjlighet till egen uppmärksamhet samtidigt som lyssnandet till andra också ger utveckling. Sessionen sker i full integritet. Gruppdynamiken ger upphov till humor och glädje. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser.


På tre timmar lär du dig att manifestera förändringar på fysiska, emotionella, mentala tillstånd mm ofta med omedelbar verkan. Förmodligen blir du glatt överraskad och förvånad över de förändring som sker.

Healing and Teaching

Center 

 


Visionen

Visionen är att inom kort skapa ett centrum i Sverige dit människor från alla traditioner kan komma för att få healing och kunskap om den nya tidens energier.


Innehåll

Vi kommer att erbjuda föreläsningar, workshops, meditationer och några av de nya typerna av andliga teknikerna som instant transformation, ljudhealing, aurahealing, kontakt med femte dimensionen, multidimensionell närvaro, kontakt med Kristus ljuset och quantum healing.


Program

Människor kan komma till oss för kortare besök men de kan också komma för en vecka eller två. Under de veckorna kommer vi att ha program med olika teman där vi har någon aktiviteter under dagen men också erbjuder behandlingar.


Fysiska sjukdomar

Vi tror att det finns speciell healing för människor som är i behov av och är öppna för spirituell healing även för fysisk sjukdom. När traditionell medicin inte hjälper och de inte är nöjda med traditionell medicinering kan de komma till vårt center. Fysisk sjukdom har sitt ursprung i auran, i dess energifält.


Auran

Just nu är det komplikationer på jorden på grund av svagheten i människors energifält. Ett arbete på centrumet blir därför att lära människor hur de kan stärka sin aura. Ett av de viktigaste sätten är genom Kristus ljuset, genom Moder Marias undervisning och genom kontakt med en kraftfull uppstigen Mästare.


Resonans

Det finns ett koncept om resonans där en människa kan höja sin egen energi genom att använda en uppstigen Mästare. När du har den kontakten har du möjlighet att ta ner healing energier bortom vad som är din tredimensionella kapacitet. Det är den sanna definitionen av en kanal.


Målgrupp

Vi vänder oss till människor i Sverige men även på sikt internationellt då vår skola passar in i en övergripande plan för uppstigning där vi överför vad vi kan kallar vibrerande medicin, vibrerande healing till människor.