BeställningarBoka fotografering


 

Jag fotar åt företag och privatpersoner och har specialiserat mig på porträttfoto.


Jag kallar mitt sätt att fota porträtt för själsfotografering eftersom jag strävar efter att fånga din unika personligheten och din själ. Jag jobbar inkännande och mjukt och ger dig utrymme att känna dig sedd som den du innerst inne är och känna dig vacker och avslappnad framför min kamera. Vi samarbetar och njuter av resan tillsammans och vi kommer  att ha  roligt och  få dig att skina!


Kom för en mjukupplevelse framför kameran och dyk djupare in din självkänsla och din självkärlek. Min mångåriga erfarenhet av att coach människor till att finna ut vilka de innerst inne har jag med mig till fotosessionerna. Förhoppningsvis kommer de att stärka din medvetenhet om vem du är till en ny nivå.

 

Privatpersoner kan få ett porträtt på sig, ett familjeporträtt eller foto på barn eller barnbarn. Jag kommer gärna hem till dig och fotar. Det brukar blir lite mer avspända och naturliga foton. Och roligt! När vädret tillåter kan vi ta foton ute i någon passande miljö men jag har också tillgång till en fotostudio.


Jag levererar högupplösta bilder via mail eller på USB. Du kan också få bilderna utskrivna i den storlek du önskar. Vid beställningen ingår extra retuschering om så önskas.


Beställ fotouppdrag genom fylla i formuläret under kontakter med dina önskemål så kontaktar jag dig för prisuppgifter och bekräftelse eller hör av dig på telefon om du vill veta mera!.