Fullmånemeditation

Fullmånemeditation

Varje fullmånekväll kl. 20-20.30 är du välkommen att medverka i en meditation på distans (se min fb-sida). Sätt dig eller lägg dig bekvämt där du inte blir störd. Fokusera på din andning. Följ din andning mjukt och stilla in genom hjärtat och ut genom hjärtat. Känn hur din kropp slappnar av mer och mer. Fokusera på rymden i ditt hjärta, ditt hem. Känn friden, finn lugnet i ditt hjärtas hjärta där allt bara är.


Fundera över vad du har i ditt eget liv som du är redo att släppa taget om för att kunna ge plats åt något nytt. Det kan vara vanor, mönster, känslor, tankar, övertygelser, människor, arbete eller annat som hindrar dig att leva det liv du drömmer om. Släpp taget om det som inte längre gynnar ditt högsta bästa. Släpp taget om det du är redo att lämna och tillåt dig att leva ett enklare och friare liv. Tacka för lärdomarna de gett dig.


Överlämna dig och ha tillit till att det du behöver kommer till dig. Överlämna dig och acceptera det som sker. Överlämna dig och känn tacksamhet över allt som händer i ditt liv. Känn tacksamhet för den du Är. Känn tacksamhet för det du gör.Sprid sedan överskottet av ljus vidare ut i världen där det bäst behövs.


Låt oss mötas under fullmånens magiska sken. Hoppas du också vill vara med. Tillsammans gör vi skillnad.


     

   


Behöver du stanna upp ibland för att få balans mellan vila och aktivitet? På våra fullmånemeditationer får du tid till avslappning och eftertanke och en möjlighet att fylla på med ny energi. Med hjälp av månens energier får du möjlighet att balansera och rena dig.


Allt hänger ihop. Månen påverkar våra kroppar och sinnen genom att den inverkar på vattnet och människan består till 60% av vattenelementet. När det är fullmåne är det kraftfulla energier i omlopp.  Många har svårt att sova eftersom fullmånen reflekterar solljuset starkare på natten. Många människor är uppe i varv, ofta splittrade när de kommer till fullmånemeditationen och känner ett stort behov av att få slappna av.


Fullmånemeditationerna fyller en stor funktion. Vi nutids-människor har för få ritualer och jag tror att vi mår bra av att stanna upp ibland och tänka efter vad vi håller på med och hur vi vill gå vidare. Naturen har sin rytm, med olika avgränsade faser. Vi människor vi bara rusar på. Fullmånemeditationen kan vara en källa till eftertanke, den kan hjälpa till att hitta balansen mellan vila och aktivitet.